skip to Main Content

2021 WEEK 11

WINKELEN, ÍN DE WINKEL

Er kan weer gewinkeld worden bij de Eppo, zoals nooit tevoren!
Op afspraak mogen in tijdsblokken van een half uur maximaal 4 klanten tegelijkertijd in de winkel. Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 18:00 en zaterdag van 11:00 tot 17:00 zijn onze deuren geopend.
Dus heb je zin om eindelijk weer eens bij ons rond te kunnen snuffelen, mail (eppo@eppo.nl) of bel (040-2441882) ons dan voor een afspraak!

WINKEL OPEN VOOR AFHALEN

En niet te vergeten, ook nog steeds: afhalen!
Er zijn natuurlijk wel enkele spelregels aan verbonden:

 • Er moet een afspraak worden gemaakt, met minimaal 4 uur tussen het afhalen en het maken van de afspraak.
 • We hebben ieder kwartier een tijdsslot, dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 18:00 en zaterdag tussen 11:00 en 17:00.
 • Een afspraak maken kan telefonisch (040-2441882) of via e-mail (eppo@eppo.nl).
 • Kom in je eentje je bestelling afhalen.
 • Betalen kan gewoon aan de deur.

Verzending nog steeds tijdelijk 50% korting op kosten bij bestellingen boven de 20 euro. (Verzenden al vanaf € 2,30!).

 1. Elfen 25: Zwarte Wraak, Dimat/Arleston, Uitgeverij Daedalus, 10,25. (HC week 7-21)
 2. Dwergen 15: Oboron van het schild, Nicolas Demore/Nicolas Jarry, Uitgeverij Daedalus, 10,25. (HC week 7-21)
 3. Jeremiah Johnson hoofdstuk 1, Jadson/Duval & Pécau, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Jeremiah Johnson kwam in het midden van de negentiende eeuw in de Rocky Mountains aan om een pelsjager te worden. Maar de moord op zijn Indiaanse vrouw bracht hem ertoe om een bloedige vendetta uit te voeren tegen de stam van de Kraaien. Hij at meedogenloos de rauwe lever van zijn vijanden op… Een ode aan de ruwe wreedheid en de natuur.)

 1. Caroline Baldwin 19: De valken, André Taymans, Uitgeverij INdruk, 8,20.
 2. De Katamarom 44: De poort van de twee werelden, Gos, Uitgeverij INdruk, 8,20.
 3. Arcadia archief 55: Foucould: Een verleiding in de woestijn, Dufaux/Jamar, vzw Arcadia, HC 24,95.

 1. Caroline Baldwin artbook: Miss Tattoo, André Taymans/Cyrielle Zurbrügg, Uitgeverij INdruk, HC 22,75. (Artbook over het gelijknamige personage uit de delen 18 en 19 van de normale reeks.)
 2. Systeemvoorkeuren, Ugo Bienvenue, Scratch Books, HC 29,90. (Ugo Bienvenu komt met een prachtig gestileerd sciencefiction verhaal over de innige relatie die ontstaat tussen een draagrobot en het kind dat het gedragen heeft. In de niet al te verre toekomst moet opslagcapaciteit vrijgemaakt worden voor de sociale media posts van de massa. Daardoor sneuvelen gedigitaliseerde culturele erfstukken omdat ze niet vaak genoeg geraadpleegd worden. Met gevaar voor eigen leven probeert Yves Mathon daar een stokje voor te steken. Met grote gevolgen voor zijn ongeboren kind.)
 3. Vergeet-mij-niet, Alix Garin, Uitgeverij Daedalus, HC 30,50. (De grootmoeder van Clémence lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Om haar te redden van haar vertwijfeling besluit ze haar oma te ontvoeren uit het bejaardentehuis om samen op zoek te gaan naar het hersenschimmige huis uit haar kindertijd. Een vlucht, een zoektocht, een dwaling, een kans om elkaar terug te vinden? Tenzij het op een afscheid uitdraait.)

 1. Jazz Maynard deel 5 van 7: Bloed, jazz & tranen, Roger Ibañez/Sandro Raule, Dark Dragon Books, 9,95.
 2. Jazz Maynard deel 6 van 7: Drie kraaien, Roger Ibañez/Sandro Raule, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. De leukste grappen van Donald Duck 1, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 5,25.

 1. Donald Duck pocket 308: Het monsterverbond, Walt Disney Studio’s, Sanoma, 5,75.
 2. Donald Duck pocket 309: De omgekeerde wereld, Walt Disney Studio’s, Sanoma, 5,75.
 3. Donald Duck pocket 311: Gamen in de ruimte, Walt Disney Studio’s, Sanoma, 5,75.

 1. Meerminnen & Vikingen 1: De gesel van de afgrond, Phil Briones/Françoise Ruscak, Uitgeverij Daedalus, 9,25. (HC week 7-21)
 2. Meerminnen & Vikingen 2: Parelmoerschuim, Phil Briones/Françoise Ruscak, Uitgeverij Daedalus, 9,25. (HC week 7-21)
 3. Malefosse 2: De moordaanslag, François Dermaut/Daniel Bardet, Uitgeverij Daedalus, 9,25.

 1. De derde zoon van Rome deel 3 van 5: Sulla en Pompeius, Damir Zitko/Laurent Moënard, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.
 2. Androïden 07: De laatste der engelen, Elia Bonetti/JDMorvan, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Zij schreven geschiedenis 12: Elizabeth I, Andrea Meloni/Vincent Delmas, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Batman: Last knight on earth deel 3 van 3, Snyder/Capullo, Dark Dragon Books, 9,95.
 2. Batman: Curse of the White Knight deel 1 van 3, Murphy/Hollingsworth, Dark Dragon Books, 9,95. (Joker is terug en het is tijd voor zijn grote finale! Samen met de mysterieuze Azrael en gesteund door de rijke elite opent de criminele clown de frontale aanval. Het jachtseizoen is begonnen.)
 3. Batman: Curse of the White Knight deel 2 van 3, Murphy/Hollingsworth, Dark Dragon Books, 9,95.

 1. Avengers: Infinity 1 van 8, Deodato & Caselli/Hickman & Spencer, Dark Dragon Books, 9,95. (Thanos is weer terug! De legers van de dwaze Titaan slaan de eerste slag in een intergalactische oorlog die niet alleen op aarde, maar ook in de ruimte wordt uitgevochten, met de Avengers tussen twee vuren.)
 2. Avengers: Infinity 2 van 8, Deodato & Caselli/Hickman & Spencer, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. De buitengewone reis 7: Cyclus 3 deel 1 van 3, Silvio Camboni/Denis-Pierre Filippi, Dark Dragon Books, 9,95.

 1. Collectie 1800: Sherlock Holmes Society 3: In nomine dei, Eduard Torrents/Sylvain Cordurié, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 2. Azimut 5: De laatste winterprik, Wilfrid Lupano/Jean-Baptiste Andréae, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Bloedkoninginnen: Cleopatra – Koningin des doods 2, Joël Mouclier/Marie & Thierry Gloris, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Centaures 1 van 2: Crisis, Éric Loutte/Emmanuel Herzet, Dark Dragon Books, 9,95. (Onverwacht vindt een staatsgreep plaats op de Amandinen, een kleine eilandengroep. Frankrijk stuurt direct het vliegdekschip Charles de Gaulle om de vele Franse onderdanen te evacueren. De opstandelingen zijn echter beter georganiseerd dan verwacht en hebben bovendien militaire steun. De gevechtsvliegers Gecko en TNT zullen deze hel moeten zien te overleven. Compleet verhaal in twee delen.)
 2. Centaures 2 van 2: Oorlogskreet, Éric Loutte/Emmanuel Herzet, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Ellis Island 1: Welkom in Amerika!, Miras/Philippe Charlot, Saga Uitgaven, HC 19,95. (Ellis Island is de doorgang naar de American Dream. Tonio komt er, vol illusies, in 1907 aan. Door reisgezel Giuseppe bijstand te verlenen wordt Tonio geweerd door zijn handicap. Hij is overgeleverd aan de genade van Vitto, een maffiose advocaat die hem een hoger beroep voorspiegelt waarmee hij toch toegang zou kunnen krijgen tot het continent. Als betaling moet hij wel voor de maffiosa gaan werken als ronselaar.)

 1. Het epos van de vrijmetselaars 1: In de schaduw van Hiram, Denis Falque/Didier Convard, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Hoe is de vrijmetselarij ontstaan? Waarom? En wie stonden er aan de wieg? Historici hebben zich dit door de eeuwen heen afgevraagd en vele theorieën opgebouwd. In deze stripreeks willen ze de vragen beantwoorden van een publiek dat steeds grotere interesse heeft gekregen in deze beweging. Elk album is een compleet verhaal.)
 2. Het epos van de vrijmetselaars 2: De bouwers, Denis Falque/Didier Convard, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. Manon van de bronnen deel 1 van 2, Christelle Galland/Serge Scotto & Éric Stoffel, Saga Uitgaven, HC 19,95. (Tien jaar na de dood van Jean van Florette heeft Ugolin het domein Les Romarins voor een appel en een ei gekocht. Onder druk om te trouwen denkt Ugolin aan de mooie herderin die hij in de heuvels heeft opgemerkt. Maar het onderwerp van zijn beproevingen is niemand minder dan Manon, de dochter van Jean van Florette.)

 1. Chick Bill integraal 11: “De kale-mannen-tikker” + “De dubbelziende helderziende” + “Bittere wraak” + “Het rode konvooi” + “De twee gezichten van Kid Ordinn” + “De verloofde van Kid Ordinn”, Tibet/ideeën van André-Paul Duchâteau, Saga Uitgaven, HC 34,95.
 2. De oorlogen van Albert Einstein, Chabbert/de Closets & Corbeyran, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Tijdens de Eerste Wereldoorlog was Einstein geschokt toen hij zag dat zijn vriend Fritz Haber gifgassen ontwikkelde. Maar aan het begin van de Tweede Wereldoorlog was het dezelfde Einstein die president Roosevelt aanspoorde om een atoombom te ontwikkelen. Een nationalistische scheikundige, een pacifistische fysicus, twee lotsbestemmingen.)
 3. Zwerftochten in legendarische streken 1: Tracnar & Faribol, Benoît du Peloux, Saga Uitgaven, HC 19,95. (“Er was eens een depressieve koning die zich liet verleiden door een op macht beluste heks. Er waren eens twee boefjes, Tracnar en Faribol, onbenullige, lepe en gewetenloze dieven, die nooit hadden kunnen denken dat hun wegen die van prinses Felicity, de enige dochter van de koning, zouden kruisen. Er was eens een prinses wier ziel gevangen werd door Perfidy, de heks. Er was eens een sprookje dat Charles Perrault of de gebroeders Grimm graag zouden hebben geschreven en dat wij u nu vertellen.” Een dierenverhaal vol actie en magie.)

 1. Sterren van de geschiedenis: Brigitte Bardot, Christian Paty/Bernard Swysen, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Zodra iemand begint over Brigitte Bardot duiken beelden op van het tijdloze icoon van de Franse cinema. Velen kennen ook haar felle toewijding aan het beschermen van dieren. Maar wie weet wie ze werkelijk is?)
 2. Tom Poes 10: Tom Poes en de tijdverdrijver, Marten Toonder, Uitgeverij Cliché, SC met prent 14,95, HC met prent 24,95, Luxe HC met prent 59,95. (Speciale uitgaven met allemaal een unieke prent. Gewone uitgaven waren er in week 10-21.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken