skip to Main Content

2021 WEEK 03

NIEUW: VOORBESTELLINGEN LUXE UITGAVEN

Vanaf heden willen we onze klanten beter gaan helpen met het verkrijgen van de nieuw verkrijgbare exclusievere stripboeken.
Daarom starten we met een voorbestelmogelijkheid.

Voortaan vind je onderaan bij de Eppo Info op de site en in de mailing een lijst met de voor te bestellen luxe artikelen.

Laat het ons weten, anders grijp je misschien mis!

WINKEL GESLOTEN TOT NADER ORDER

De winkel is helaas gesloten vanwege de lockdown.
Spijtig genoeg is afhalen ook niet toegestaan volgens de huidige regels.

Bestellen en levering via post is gelukkig nog wel mogelijk.
Verder kan je reserveren, zodat je niks misloopt.

Verzending nu tijdelijk 50% korting op kosten (al vanaf € 2,30!).

 1. James Cook 1 van 2: De roep van de Pacific, Federico Nardo/LF Bollée, Dark Dragon Books, HC 19,95. (1755. James Cook begon zijn carrière bij de Britse Royal Navy, voordat hij een buitengewoon cartograaf werd ten tijde van de Zevenjarige Oorlog, waarin hij zeven jaar lang vocht in wat nu Canada is. Drie reizen rond de wereld verder is hij een van de grootste zeevaarders en ontdekkingsreizigers in de geschiedenis. James Cook is onderdeel van de collectie Explora, die de lezer onderdompelt het hart van expedities van fascinerende avonturiers.)
 2. Achilles 1 van 3: De schone Helena, Cosimo Ferri, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Met deze reeks laat Cosimo Ferri de lezer kennismaken met Homerus, Griekse mythologie en met name Achilles, de grootste held van allemaal. Trouw aan de beroemde boeken van Homerus, Stasinus van Cyprus en Arctinus van Milete, verrijkt hij zijn tekenwerk met inspiratie uit klassieke en moderne schilderijen en sculpturen. Het resultaat is een uitbundig, groots werk dat liefhebbers van geschiedenis, literatuur en erotiek zeker zal bevallen.)
 3. Achilles 2 van 3: Uit liefde voor Patroclus, Cosimo Ferri, Dark Dragon Books, HC 19,95.

 1. Lady Mechanika: Bloed 1 van 2, Chen/Benitez/Ching/Montiel, Dark Dragon Books, 9,95.
 2. Lady Mechanika: Bloed 2 van 2, Chen/Benitez/Ching/Montiel, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Batman: Last knight on earth deel 1 van 3, Snyder/Capullo, Dark Dragon Books, 9,95. (Bruce Wayne wordt wakker in Arkham Asylum. Jong, bij zijn volle verstand en… hij is nooit Batman geweest. Zo begint de duistere ridder aan zijn lange tocht door een onherkenbaar veranderde wereld. Alleen als hij antwoord vindt op vragen uit het verleden is er hoop voor de toekomst. Maar als het aan de mysterieuze alleenheerser Omega ligt, wordt dit Batmans laatste avontuur.)
 4. Batman: Last knight on earth deel 2 van 3, Snyder/Capullo, Dark Dragon Books, 9,95.
 5. Avengers: Journey to infinity deel 5 van 6: Evolutie deel 1 van 2, Stefano Caselli/Jonathan Hickman, Dark Dragon Books, 9,95.
 6. Avengers: Journey to infinity deel 6 van 6: Evolutie deel 2 van 2, Stefano Caselli/Jonathan Hickman, Dark Dragon Books, 9,95.
 7. Waldin 2: Gunar, Cornelis/De Decker/Di Rosso, Dark Dragon Books, 9,95.
 8. Angelique complot in het paleis 2: De dame van de elixers, Carbone/Giulia Adragna, Dark Dragon Books, 9,95.
 9. De Artilleuses 1: De diefstal van het Zegel, Pevel/Willem, Dark Dragon Books, 9,95. (1911, het bekende Parijs van de gentleman-dief Arsène Lupin en de Tijger Brigades maar ook waar feeën, tovenaars, kabouters en zelfs enkele draken leven. De Artilleuses, drie avonturiers en outlaws, plegen een gewapende overval voor het mysterieuze reliek ‘het zegel’, waardoor ze zich een hoop problemen op de hals halen.)

 1. Agatha Christie 6: Hercule Poirot: Het ABC-mysterie, Callixte/Isabelle Bottier, Dark Dragon Books, 9,95. (De HC verscheen week 42-2020.)
 2. U-47 deel 13: In de klauwen van de SS, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. Victus 3: Victus, Cesc F. Dalmases/Carles Santamaría naar Albert Sánchez Piñol, Dark Dragon Books, 9,95. (HC verscheen week 41-19.)

VOORBESTELLINGEN

Silvester (uiterlijk t/m vrijdag 5-2-2021)

Te verschijnen in februari

 • Afrikakorps 2 collectors edition (linnen rug+dossier+gesign. prent), LUXE HC 49,95.
 • De Havik 07 collectors edition (display + gesign. prent), LUXE HC 49,95.
 • De Havik 08 collectors edition (display + gesign. prent), LUXE HC 49,95.
 • De Havik 09 collectors edition (display + gesign. prent), LUXE HC 49,95.

Te verschijnen in maart

 • Silvester verzamelmap 2019 voor A3 Kunstdrukken, 19,95.
 • Silvester verzamelmap 2020 voor A3 Kunstdrukken, 19,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken