skip to Main Content

2020 WEEK 51

WINKEL GESLOTEN TOT NADER ORDER

Eppo kan alleen nog leveren per post.
Helaas is ophalen met de huidige regels niet toegestaan.
Tijdelijk zijn onze verzendkosten gehalveerd!
Pakket 4,00 euro ipv 8,00 euro.
Brievenbuspakje 2,30 ipv 4,60 euro.

Hopelijk mogen we na 19 januari 2021 weer open.
Reserveren van strips en andere artikelen is mogelijk, we zullen dit extra lang bewaren.

 1. Een hart voor elkaar; het verhaal van de Belgische sociale zekerheid, Harald, Uitgeverij Daedalus, HC 25,50.
  (Op het rime van uitstapjes van het heden naar het verleden en weer terug, schildert Harald in zijn beeldverhaal op humoristische en ontroerende wijze hoe de systemen van sociale bescherming ontstonden uit arbeidersbewegingen van de 19e eeuw en hoe de kleine Louise, en ontelbare kinderen en volwassenen met haar, daar vandaag de vruchten van plukken.
 2. Een familie in oorlog 1: Het verloren land, Espé/ Stéphane Piatzszek, Uitgeverij Indruk, HC 18,50. (Een jonge dynamische manager die verslaafd is aan sociale media, besluit een week “vakantie” door te brengen in sanatorium XXX. Op een avond ontmoet hij zijn kamergenoot, de heer Engel, de zoon van een belangrijke wijnboer in de regio Colmar. Nadat hij hem een ​​heerlijke Riesling heeft laten proeven, vertelt deze hem de geschiedenis van zijn familie, in de Elzas van 1940. Een romantische familiesaga.)
 3. Stonehenge 2: Vortimer, Thierry Jigourel/Eric Corbeyran, Uitgeverij INdruk, HC 18,50.
 4. Captivant, Yves Chaland & Luc Cornillon, Uitgeverij Sherpa, HC 39,95, luxe HC 85,00, ultra-luxe HC 125,00. (Avontuur en humor met een venijnig randje, geïnspireerd door strips van vroeger. Chalands eerste werk en nooit eerder uitgebracht in vertaling. Een uniek verzamelaarsitem. De luxe editie is met linnen rug gebonden en heeft een oplage van 99 exemplaren + een gesigneerde prent. De ultra-luxe editie is met linnen rug gebonden, met foliestempel bedrukt en heeft een oplage van 50 exemplaren + een gesigneerde prent en een drieluik-prent.)
 5. Stripgids # 8, juli – december 2020, Strip Turnhout, 19,99.

 1. Bommelkwartet, Marten toonder, Uitgeverij Cliché, 14,95. (Vier jaar geleden begonnen Willem Feltkamp en Paul Verhaak met enthousiasme aan het opzetten van een Bommelkwartet, en nu is het dan zover. Het leuke aan het samenstellen van een kwartet is het bedenken van categorieën. Heer Bommel komt in verschillende hoedanigheden voorbij, en ook de markies treffen we in een zeer onverwachte hoek aan. Het vinden van geschikte citaten was een klus op zich: maar weinig Bommelcitaten zijn zo kort dat ze op een kaart passen. Oordeel zelf of de zoektocht is geslaagd. Natuurlijk past de rijke “cast” van Bommelfiguren niet binnen één kwartet; een tweede set is dan ook in voorbereiding.)
 2. Jaar nul, Frenk Meeuwsen, Uitgeverij Sherpa, 24,95. (Vol humor vertelt de auteur van Zen zonder meester in deze semi-autobiografische graphic novel over de kleine zorgen en gedachten van een aanstaande vader. Over intieme momenten met zijn vriendin, overrompelende gebeurtenissen in het ziekenhuis, tot aan troostrijke kletspraat in de kroeg. Een verrukkelijke graphic novel en een feest van herkenning voor alle ouders.)
 3. Typex’s Andy # 9: 1980-1986 The breaks, Typex, Scratch Books, 7,95.
 4. De complete Brammetje Bram 3: Pauwen en pestkoppen, Eddy Ryssack, Uitgeverij Arboris, HC 27,95, luxe HC 59,95. (De luxe editie is in linnen gebonden, heeft een stofomslag en is gemaakt in een oplage van 100 genummerde exemplaren + bijgevoegd een genummerde prent. Het voorste schutblad heeft een speciale reliëfstempel evenals de prent.)

De avonturen van Panda – de volledige werken #1
De avonturen van Panda – de volledige werken #34
De avonturen van Tom Poes #20
De avonturen van Tom Poes #21
Koning Hollewijn – de volledige werken #1
(Deze fraaie hardcover verzamelbanden van verschillende werken van Toonder zijn nu in de aanbieding van 56,00 voor 14,95.)

Ook nog diverse Bommel kerst-ornamenten!!

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken