skip to Main Content

2019 WEEK 38

 1. Ulfberht 1: Drakenvuur, Irene Berbee, Uitgeverij Syndikaat, HC 17,95. (In een wereld waar mythologie en geschiedenis samenkomen, bundelen drie vogelvrije Vikingen met tegenzin hun krachten in hun queeste naar het magische zwaard Ulfberht. Maar overleeft hun samenwerking lang genoeg om het zwaard te vinden, voordat het in verkeerde handen valt?)
 2. Driftwereld deel 1 van 3: Een verhaal over dieven en trollen, Ken Broeders, Uitgeverij L, 8,95, HC 18,95, luxe HC 49,95. (De luxe uitvoering heeft een oplage van 500 exemplaren en extra dossier + bijgevoegd een genummerde & gesigneerde prent. Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben. De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt, maar ook de wereld van de Mensen.)
 3. Jylland 2: Dode macht, Przemyslaw Klosin/Bruno de Roover, Uitgeverij L, HC 18,95. (SC vorige week.)
 4. Sting 1: Familiegeheimen, Mark van Herpen, Uitgeverij Syndikaat, 8,95. (Duizenden jaren zorgt het fenomeen Sting voor veiligheid in de stad en de wijde omgeving. Generaties van vader op zoon vormen een baken van veiligheid door de geschiedenis heen. Alleen de laatste 15 jaar is het bijzonder stil. Waar is Sting? Zijn afwezigheid komt de veiligheid in de stad niet ten goede. Zeker in recente tijden neemt de misdaad toe. Een bonte bende criminelen terroriseert de stad en Sting is dus meer dan nodig. Kan de wereld nog rekenen op STING?)
 5. DirkJan special: Van Druten, Mark Retera, Uitgeverij Mandarijn, 8,50.
 6. Elsje A4 deel 8: Uber Puber, Gerben Valkema/Eric Hercules, Uitgeverij L, HC 18,95. (SC vorige week.)

 1. Ravian en Laureline 13: Aan de grenzen, Jean-Claude Mézières/Pierre Christin, Uitgeverij Sherpa, HC 24,95.
 2. Ravian en Laureline 14: De levende wapens, Jean-Claude Mézières/Pierre Christin, Uitgeverij Sherpa, HC 24,95.
 3. Piet Heyn 3: De landing op Banda, John Heijink, Uitgeverij Arboris, 8,95, HC 18,95.
 4. Man van het jaar 11: 1886 – De muze die het vrijheidsbeeld bezielde, Filip Andronik & Senad Mavric/Céka, Uitgeverij Daedalus, HC 18,50.
 5. Orakel 9: De wolvin, Roberto Viacava/Patrice Lesparre, Uitgeverij Daedalus, HC 18,50.

 1. Dwergen 9: Dröh van de zwervers, Jean-Paul Bordier/Nicolas Jarry, Uitgeverij Daedalus, 9,25. (HC week 34-19.)
 2. Elfen 19: De heremiet van Ourann, Bojan Vukic/Eric Corbeyran, Uitgeverij Daedalus, 9,25. (HC week 34-19.)
 3. De meester-inquisiteurs 7: Orlias, Andrea Cuneo/Sylvain Cordurié, Uitgeverij Daedalus, 9,25. (HC week 34-19.)
 4. Troje deel 4 van 4: De poorten van de Tartaros, Erion Campanella Ardisha/Nicolas Jarry, Uitgeverij Daedalus, HC 18.50
 5. Excaliber Kronieken deel 5 van 5: Morgane, Alain Brion/Jean-Luc Istin, Uitgeverij Daedalus HC 18,50.
 6. Aquablue 16: Rakahanga!, Reno/Régis Hautière, Uitgeverij Daedalus, HC 18,50.

 1. Donald Duck dubbelpocket 70: SuperDonald tegen de woudlopers, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 8,25.
 2. Zeep 2, Maarten vande Wiele, Uitgeverij Oogachtend, zwart/wit met steunkleur, 17,00.
 3. Weten hoe de wereld klinkt, Giacomo Bevilacqua, Scratch Books, HC 29,90. (Voor een artikel dat hij aan het schrijven is, besluit Sam in New York te gaan wonen en zestig dagen lang met niemand te praten. Behalve een oefening in observatie en zelfbeheersing, is deze periode van zelfgekozen isolatie voor Sam een poging om zijn pijnlijke verleden te vergeten en zijn gebroken hart te genezen. Maar waar hij niet op heeft gerekend, is dat de stad zijn plannen in de war schopt en geheimen onthult die al die tijd voor zijn neus lagen. Hij hoeft alleen zijn ogen te openen… Een ontroerend, schitterend geïllustreerde reis door het New York van nu, die draait om de vraag hoe je jezelf – en misschien wel je soulmate – kunt vinden in een drukke stad die nooit stil is.)
 4. De dag waarop 1: … de bus zonder haar vertrok, Marko/BeKa, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50. (De dag dat de bus zonder haar vertrok, komt Clémentine vast te zitten in een vreemde plattelandswinkel, ver van alles. Maar nooit zo dicht bij het vinden van wat ze zoekt, antwoorden op haar existentiële twijfels. De zenverhalen van Antoine, de ongelooflijke kruidenier, de ervaring van Chantal de schrijver, de passage van Thomas de CEO-wandelaar, zullen onherroepelijk de levensvisie veranderen die Clémentine had. Zoals elk van deze personages zal de jonge vrouw proberen haar weg naar geluk te vinden. Zelfs als hij, zoals alle wegen, soms vreemde omwegen neemt.)
 5. De dag waarop 2: … ze haar vlucht nam, Marko/BeKa, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.

 1. Betty & Dodge 7: De nevels van Venetië, Thomas du Caju/Pat van Beirs & Jean-Claude van Rijckegem, BD-Must, HC 29,95. (Nu in kleur in een oplage van 400 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 2. Carbeau – barones & bolides 3: Grosser Mercedes 770 K, Eric Heuvel/Noël Ummels, uitgeverij L, HC 18,95. (SC vorige week.)
 3. De vier van Baker Street 6: De man van de Yard, David Etien/J.B. Djian & Olivier Legrand, Uitgeverij Daedalus, 8,20. (HC week 34-19.)
 4. Agent 327 integraal 4: 1980–1986, Martin Lodewijk/Martin Lodewijk & Rob van Eijck, Uitgeverij L, luxe HC 89,95. (Luxe uitgave in linnen gebonden met zilveropdruk en stofomslag. In een oplage van 200 genummerde & gesigneerde exemplaren + een genummerd & gesigneerd prentje. HC vorige week.)
 5. Arcadia archief 50: Benjamin vijftig jaar jong, Hachel + De Musketiers vijftig jaar jong, Mazel/Raoul Cauvin, vzw Arcadia, zwart/wit, HC 23,95.
 6. De complete Baard en Kale 7: Internationale avonturen, Will/Maurice Tillieux, Uitgeverij Arboris, HC 27,95, luxe HC 59,95. (Integrale uitgave met dossier. In dit deel “Uit de afgrond …” + “De dode duiker” + “Baard en Kale in New York”. De luxe editie is in linnen gebonden, heeft een stofomslag en is gemaakt in een oplage van 200 genummerde exemplaren + bijgevoegd een genummerde prent. Het voorste schutblad heeft een speciale reliëfstempel.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken