skip to Main Content

2019 WEEK 26

  1. Brugpieper Roos Vink 1: Grandioos!, Jan Vriends, Uitgeverij Syndikaat, 8,95. (De strips over Roos Vink staan al tien jaar wekelijks in Tina. Roos heeft daardoor al veel fans. Roos Vink is de allerkleinste en jongste van alle scholieren op het Enigmacollege. Maar thuis niet meer! Roos krijgt namelijk een zusje. Dat maakt het thuis zijn extra leuk en die grote vreselijke school nog erger.)
  2. Caroline Baldwin 18: Half-blood, André Taymans, Uitgeverij INdruk, 8,20.
  3. StripGlossy vierde jaargang 2019 nummer 13, Uitgeverij Personalia, 8,95.
  4. Versus – de wereld van Suske en Wiske nummer 126 – 32e jaargang – 2019, De Fameuze Fanclub, 4,99.
  5. De puinhopen van Sari deel 1 van 3, Johan Neefjes, Hanabi Publishers, zwart/wit, 14,95. (Kan Sari er wat aan doen dat haar leven een puinhoop is! Sari woont in een ingedut Japans kuststadje. Haar brandweervader is ernstig overbezorgd. Op school wordt ze achtervolgd door twee creepy meisjes die liedjes over haar zingen. En o ja… af en toe komen er KOLOSSALE KAIJU aan land om de boel te slopen!)

  1. Asterix 7: De strijd van de stamhoofden, Albert Uderzo/René Goscinny, Hachette Livre, luxe HC 49,00. (Op groot formaat met linnen rug gebonden en maar liefst 128 pagina’s dik, gedrukt op dik kwaliteitspapier waardoor het tekenwerk van Uderzo optimaal tot zijn recht komt. Naast het volledige verhaal in kleur, is deze uitgave aangevuld met een dik dossier met allemaal wetenswaardigheden over het tot stand komen van dit avontuur, en is het volledige verhaal getekend en geïnkt te bewonderen, de originele Franse pagina’s dus.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken