skip to Main Content

2019 WEEK 18

  1. Stomp – De spoken van Knightgrave deel 3, Eric Maltaite/Stéphan Colman, Dupuis, HC 20,50.
  2. Shadow banking 5: Fallen angels, Éric Chabbert/Eric Corbeyran & Sylvain Lacaze, Glénat Benelux, HC 16,40.
  3. Rosa deel 2 van 2: De “mannen”, François Dermaut/Bernard Ollivier, Glénat Benelux, HC 17,45
  4. Lucky Luke 17: In het spoor van de Daltons, Morris/Goscinny, Dupuis, 7,70. (New look.)
  5. Dino’s deel 5, Bloz/Arnaud Plumeri, Ballon Comics, 7,15.
  6. Stripschrift 458, jaargang 51, nummer 5, april 2019, Stichting Uitgeverij Stripstift, 8,25. (Met o.a. Régis Loisel – Dick Matena – Nora Krug.)

  1. De grote zeeslagen 8: Midway, Giuseppe Baiguera/Jean-Yves Delitte, Glénat Benelux, HC 17,45.
  2. De tweekoppige adelaar – Eagle 2: Dubbel spel, Julian Camp/Wallace, Dupuis, 8,20, HC 16,40.
  3. De tweekoppige adelaar – Adler 2: De keuze van het kwaad, Damien Andrieu/ Patrice Buendia, Dupuis, 8,20, HC 16,40.
  4. Renaissance 1: Ontheemd, Emem/Fred Duval, Dargaud Benelux, 8,20. (2084, de ergste scenario’s over de toekomst van de aarde zijn bewaarheid geworden. De Federatie besluit een interventie op touw te zetten op deze uitstervende planeet. Swänn, een jong en oprecht buitenaards wezen, geeft zich op als vrijwilliger. Hij is afkomstig van een planeet die lijkt op een geslaagde versie van onze wereld. Hij wil bijdragen tot de vredesmissie op aarde en het vermijden van haar ondergang. Zijn ontmoeting met Liz, in Texas, is het begin van een botsing tussen twee werelden.)
  5. De ridders van Heliopolis 3: Rubedo, de rode fase, Jérémy/Alejandro Jodorowsky, Glénat Benelux, HC 17,45.
  6. Slangengod deel 1 van 3: De tranen van Odin, Benoît Dellac/Jérôme le Gris, Glénat Benelux, 8,20, HC 16,40. (Een Viking deinst voor niets terug. Behalve, misschien, voor de strijdwoede van een berserk. IJsland, erg lang geleden. Ulf Keludar, Vikingheer van het zuiden van het eiland, treft aan de waterkant een bewusteloze man aan, enige overlevende van de schipbreuk van zijn drakar. De onbekende, afkomstig van de Orkneyeilanden, is geen gewone schipbreukeling. Hij heet Elrik en draagt het teken van Odin, het teken van de wilde krijgers, de drie legendarische “berserkers” van deze wereld, gekozen door de koning der goden zelf, en begiftigd met bovenmenselijke kracht. Elrik is verbannen door koning Hakoo van Noorwegen en gaat, tegen wil en dank, gedreven door een diep verlangen naar wraak, meestrijden in het conflict tussen Ulf en Björn de Verbrande, een andere machtige heer van het eiland. Te vuur en te zwaard wil hij het lot van IJsland, en misschien zelfs dat van het hele Vikingvolk, veranderen.)

  1. De eeuwige oorlog/Een nieuw begin integraal, Marvano/Joe Haldeman, Dupuis & Dargaud Benelux, HC 46,25, luxe HC 61,70. (Bundel van de 3 delen “De eeuwige oorlog” en de 3 delen “Een nieuw begin” met dossier en een dubbelinterview. De luxe uitgave heeft een oplage van 125 exemplaren + ingebonden genummerde & gesigneerde prent. Voorzien van een stofomslag met speciale covertekening.)
  2. Isabelle Avondrood integraal 2, Jacques Tardi, Casterman, HC 30,80. (Bundel van de albums 4, 5 en 6.)
  3. Tristan 17: Gilles de Rais, Jean Pleyers/Néjib, Casterman, 8,20.
  4. Ravian en Laureline 23: Herinneringen aan de toekomst deel 2, Jean-Claude Mézières/Pierre Christin, Dargaud Benelux, 8,20.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken