skip to Main Content

2018 WEEK 48

 1. Okko, Hub, Uitgeverij Silvester, HC pakket 99,95. (Complete serie in 10 delen, eindelijk allemaal weer leverbaar. Okko, de ronin, de samoerai zonder meester, trekt aan het hoofd van een kleine groep demonenjagers door het land van het keizerrijk Pajan. Hij wordt vergezeld door Noburo, een vreemde reus, die zijn gezicht verborgen houdt achter een rood masker, door de nukkige boeddhistische monnik Noshin, die een groot liefhebber is van sake, en door Tikku, een jonge visser, die door Noshin wordt ingewijd in de geheimen van zijn kunst. Beleef in vijf zinderende verhalen de bovennatuurlijke avonturen van dit illustere reisgezelschap, en ontrafel het mysterieuze verleden van Okko.)
 2. Napoleon – De slag deel 3 van 3, Ivan Gil/Frédéric Richaud naar Patrick Rambaud, Uitgeverij Microbe, HC 19,95.
 3. Napoleon – Berezina deel 3 van 3, Ivan Gil/Frédéric Richaud naar Patrick Rambaud, Uitgeverij Microbe, HC 19,95.
 4. De dwaalgids van Utrecht, diverse auteurs, Stichting De Inktpot, 15,00.
 1. De nieuwe lotgevallen van detective Kommer, Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 2. Pim en de Venusman, Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 3. Roland de jonge jager, Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 4. Het kruispunt, Paco Roca/Paco Roca & José Manuel Casañ, Soul Food Comics, 24,95. (José Manuel Casañ is de zanger van Seguridad Social, een bekende Spaanse popband. Hij is bevriend met Paco Roca. Samen praten ze regelmatig over muziek, strips, creativiteit en commercie. Paco Roca raakte hierdoor zo geïnspireerd dat hij besloot hun conversaties uit te werken tot strips. Al die gesprekken samen vormen dit boek. Paco en José bespreken de verschillen en overeenkomsten tussen het maken van strips en muziek. Ze nemen “het wereldje” onder de loep, gaan terug in de geschiedenis, proberen te begrijpen waarom de mens überhaupt zo gedreven is om te creëren en amuseren zich over wat er bij komt kijken als je je brood ermee wilt verdienen. Zo biedt “Het kruispunt” een unieke blik in de wereld van twee artistieke grootheden en hun creatieve processen.)
 1. De avonturen van K3 deel 1: Roller disco, Dirk Stallaert/Bruno De Roover, Standaard Uitgeverij, 6,50.
 2. Fokke & Sukke: het afzien van 2018, Jean-Marc van Tol/John Stuart Reid & Bastiaan Geleijnse, Uitgeverij Catullus, zwart/wit 10,95.
 3. Boze Witte Man 2: Barre tijden, bozewitteman.com, zwart/wit, 6,95.
 4. De nieuwe historische canon van Fokke & Sukke, Jean-Marc van Tol/John Stuart Reid & Bastiaan Geleijnse, Uitgeverij Catullus, HC 13,95. (Geheel herziene en aangevulde editie, omdat de geschiedenis niet gewoon kan stoppen en Fokke & Sukke zo dus wel bezig blijven.)
 1. Dick Bos, Alfred Mazure, Uitgeverij Panda, zwart/wit, set HC 199,00. (Verzameluitgave in luxe uitvoering van een klassieke, welhaast legendarische, oorspronkelijk Nederlandse strip. Vanaf 1940 tekende Alfred Mazure [1914-1974] in totaal 73 detectivestrips rond de onverschrokken speurder Dick Bos, die in zijn confrontaties met verdachten regelmatig gebruik maakt van jiujitsu. Deze ballonstrips verschenen in boekvorm als pockets op klein formaat, met een plaatje per pagina, gedrukt op slecht papier. Deze verzameleditie, waarin alle verhalen in negentien banden zijn heruitgegeven op een groot formaat met vier plaatjes per pagina, perfect gereproduceerd in zwart-wit is gedrukt op licht getint papier, ingenaaid en gebonden in een blauwe kunstleren band met opgeplakt plaatje. Oorspronkelijke prijs € 54,00 per band!)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken